Årshoroskop for Fisken - 2022

Fisken – årshoroskop

Sjældent vil et år byde på så mange artige overraskelser. Der er tegn i mere end sol, måne og stjerner, for alt står helt rigtigt. Du er din egen lykkes smed – og det mundheld vil være dit hele året. Særligt i sommermånederne står den på muligheder og potentialer, der bare skal indfris. Enkelte gange kniber du dig i armen og tænker om du mon er den eneste der ser alle de muligheder.
Penge og økonomi
Du starter året godt og slutter det med bravour. Du har bare overskud – og det føles som om at du kan gå på vandet. Det føles som om du bruger mere end du tjener, men alligevel ser det ud til at den ene måned efter den anden giver et pænt overskud. Kun i slutningen af juli kan der være et lille dyk
Job og karriere
Der er fremgang på hele linjen og hvis du er studerende kan du se frem til en lille bonus i form af et velbetalt engangsjob hen mod slutningen af året. Du svømmer nemlig i gode småjobs og tilbud om faste studiejobs. Er du selvstændig behøver du ikke være særligt opsøgende – jobsene kommer til dig.
Den står både på potentielle lønforhøjelser og forfremmelser i 2016
Kærlighed og parforhold
Der er harmoni og gengældt glæde i parforholdet. Du trives der hvor du er. Du vokser – I vokser – sammen og summen er større helheden. Forholdet bliver jeres fælles tredje og på trods af harmonien er der leg og tiltrækning. Der om som om den energi du kaster af dig bliver samlet op og sendt tilbage. Det er dynamik og vekselvirkning på højt niveau.
Årets råd: Hvem giver råd til fætter Højben. Nyd det mens det varer. Livet, parholdet og økonomien.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop