Årshoroskop for Jomfruen - 2022

Jomfruen – årshoroskop

I starten af året vil der ikke være meget overskud. Det er som om året bare slæber sig af sted med dig som en hængt kat bagved. Der er ingen energi i dig. Selv ikke forårets komme og blomsters spiren vil inspirere dig synderligt. Du går langsomt ind i sommeren med hovedet mere ned end oppe. Først i slutningen af året vil energien melde sig. Det er lidt som en bjørn der er i hi. Det er en langsom opvågnen.
Økonomi og penge
Der er ikke penge nok henover året, så mådehold og nedskæring fra starten af året vil hjælpe på det. Der er mange – lidt for mange – udgifter. Og det er nemmere at skære ned end at tage et ekstra job. Det er især på madbudgettet det unødige fedt skal skæres væk. De søde sager hjælper ikke på den manglende energi. Du skal være selektiv i forhold til større gaver. For der er ikke råd lige nu, man må sætte tæring efter næring.
Job og karriere
Du hænger lige i. Du når dine ting men det tærer på dine kræfter. Aldrig har lysten til overspringshandlinger været større. Muligheden for noget nyt spøger hele tiden i din bevidsthed. Måske skal din karriere have en ny retning. Tiden er gunstig for nye udfordringer.
Kærlighed og parforhold
Et sted bliver der tanket op. Din partner er der når energi henover året er lav – ja nogle dage i bund. Trofast ved din side tages opvask og madlavning. Det er rart med en sikker havn.
Er du alene er mulighederne store henover sommeren. Det er her planeterne står rigtigt for en forelskelse. Tager du chancen er der ekstra gode muligheder for en sen opblomstring mod vinteren. Single eller ej – Der er eventyr i vente sidst på året.
Årets råd: Grib chancen og vær klar på dagen. Du vil ikke fortryde det.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop