Årshoroskop for Krebsen - 2022

Krebsen – årshoroskop

Efter et par år med pludselige rutcheture tænker du at nu kommer der ro på. Men desværre er der ikke meget håb for at det stopper lige her og nu. Så man skal nyde at når det har gået ned, så kommer der en tur op. Og man keder sig ikke når der sker noget. Det er fordi der er mange muligheder og lidt uvant for dig føler du dig i stand til at tage lidt større spring end du normalt plejer. Skal man satse skal man satse 100%.
Økonomi og penge
Det er trængte tider. Det synes som om der altid er hul i pungen. Der er mange spontane indkøb og små ting til hjemmet du bare må eje. Du ved godt at du skal fokusere, men nyder også at forkæle dig selv og dine nærmeste.
Job og karriere
Du er eftertragtet på jobmarkedet. Det er som om al den aktivitet omkring dig giver pote. For folk omkring er opmærksomme på dig. Det er nu du kan sætte pres på chefen og spørge lidt frækt ind til lønforhøjelse. Det er markedet der tæller – og når du nu er i efterspørgsel, så stiger prisen.
Kærlighed og parforhold
Er du single – så er du det ikke længe. For fra årets start vil du være ombejlet fra mere end en side. Hvis du e i parforhold skal du være opmærksom på din partner. Det går ikke deres næse forbi at du er populær. Og man kan godt glemme andre når man soler sig lidt i rampelyset. På den anden side øger lidt spænding den gensidige tiltrækning.
Årets råd: Nyd dine 15 minutters – og lidt mere – berømmelse. Der er en grund til at du lige pludselig er blevet interessant. Du har drive.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop