Årshoroskop for Løven - 2022

Løven – årshoroskop

Det er året hvor du sætter dig igennem som familiens omdrejningspunkt. Det er dig med ideerne og du går forrest i søgning efter aktive ferier, fornuftige fritidstilbud og en aktiv hverdag med kultur på programmet. Du begejstrer med din energi, der synes helt overnaturlig. Eneste uvane er sengen er svær at komme op af om morgenen. Men når først du er kommet i gang, så er du ustoppelig
Økonomi og penge
Et aktivt liv er ikke nær så dyrt som man tror. Der er mange gratis glæder og det bliver til mange opgratis oplevelser i form af ture til skov og strand. Det er et godt år for i takt med energien der stiger, bliver pengepungen tungere. Du tør tage lidt chancer og investere og selv om der er uro på markedet, så rammer dine investeringer plet.
Job og karriere
Du tager energien med på arbejde. Det er faktisk her du topper. Både i skyggen af vinteren, hvor andre synes evigt trætte er du klar. Først ved kaffemaskinen, computeren og med de første opgaver klar. Selv om det lige er tiden at lægge lidt pres på en lønforhøjelse er det ikke det der forekommer dig nærmest. Det er arbejdet i sig selv. At du når noget og sparer lidt op på goodwill-kontoen. For det er blevet nemmere at spørge til muligheden for en forlænget weekend.
Kærlighed og parforhold
Er du i parforhold – er du en gave. Der er intet som at være interessant i sig selv og du bliver lidt dyrket derhjemme af partneren. En tur alene på shopping går ikke ubemærket hen – og du lægge ikke engang mærke til at du småflirter lidt. Er du single så vil foråret blive lidt af en åbenbaring for du vil tiltrække en del.
Årets råd: Tag ikke det første for det bedste vil vise sig senere.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop