Årshoroskop for Skorpionen - 2022

Skorpionen – årshoroskop

Der er mange bolde i luften. Der er nye projekter der byder sig til – og du har med dit gå på mod og gode energi masser af overskud til at prøve en masse. Henover året vil du tiltrække en masse tilbud – og tage de fleste. For det bliver et år med investering og fremdrift.
Økonomi og penge
Det bliver et år med overskud. Der er virkelig potentiale for noget stort for mange af dine investeringer er kortsigtede og kan give et stort afkast. Men det kræver at man sælger ud af investeringen og dine overvejelser vil gå på om du skal høste nu eller afvente et muligt endnu større afkast.
Job og karriere
Er du selvstændig er det året hvor du sætter turbo på forretningen. Det er især hos den selvstændige at mulighederne for en god gevinst er store. For den jobsøgende skorpion er du nu du skal kaste din energi ind i ansøgningerne for de små ringe i vandet du skaber har gode muligheder for at brede sig.
Kærlighed og parforhold
Du føler en rastløshed i dit forhold. Du vil gerne videre i dit liv og det bliver til konflikter mellem din partner og dig. Din frihedstrang er større og du har efterhånden som året skrider frem mere og mere brug for plads til at udfolde dig. Det giver samtidig en større lidenskab. Tiltrækning og frastødning giver forholdet energi og dynamik – men det er en hårfin balance. Du er på samme tid spændende og ulidelig at være sammen med.
Årets råd: Husk at et liv i balance er det der holder dig langtidsholdbar

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop