Årshoroskop for Skytten - 2022

Skytten – årshoroskop

Året starter med nogle begivenheder, der vil blive ved med at køre i hovedet på dig. Den står på store oplevelser i begyndelsen af året. Ikke nødvendigvis hvad andre ville tænke var stor, men som fylder i dit hoved. Du hænger lidt i de nye perspektiver de giver og frihedstrangen vokser sig stor. En lille begivebhed kan give det rigtige skub til store forandringer. Der er store ting i vente
Økonomi og penge
Du startede med noget af en forbrugsfest. Der var ikke mådehold i hverken januar eller februar. Det var med speederen i bund – for nogen skal jo holde hjulene i gang. De investeringer vil begynde at kaste lidt ekstra henunder sommeren og ved juletid kan der blive råd til de store ting. Det passer godt med dit temperament, der er til nye økonomiske eventyr.
Job og karriere
Arbejder du i det offentlige vil der være særdeles gode muligheder for at træde et skridt eller to op ad karriere stigen. Der har længe været fokus på din utrættelighed og særdeles kompetente varetagelse af opgaver. Søger du selv chancen slår din leder til. Man kaster jo ikke guld på gaden.
Kærlighed og parforhold
Du bruger mere energi ude end hjemme. Så er du single er det på jobbet du har størst chance for at møde kærligheden. I parholdet vil det give anledning til uro, at du er udadsøgende og gerne sidder om aftenen med de mange spændende opgaver og projekter.
Årets råd: Stil dig ikke tilfreds med et umiddelbart godt resultat. Du kan mere end du forventer.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop