Årshoroskop for Stenbukken - 2022

Stenbukken – årshoroskop

Efter nogle år med vilde spring og mest op er turen kommet til et roligt – og muligvis flere rolige år. Forbruget af og lysten til rejser og oplevelser vil bliver erstattet af en hjemlig søgen og en kredsen af familielivet. Selv om du stadig har store ambitioner kommer de til at dreje sig om familiens velvære i stedet for.
Økonomi og penge
Årets starter i minus, så forårets udsalg bliver udsat og sparekniven kommer i heftig brug. Der bliver skåret i alle de sjovere ting og fokus bliver lagt på de lidt billigere hjemlige glæder, som en god film i familiens skød. Der er ingen lyst til investeringer i andet end de nærmeste og det er mere tid end penge. Det vil føles rart efter år på økonomisk speed.
Job og karriere
Der er bare faldet ro på. Overarbejde vil stille og roligt blive til en mere normaliseret arbejdsrytme, hvilkt der kun vil være forståelse for. På arbejdet vil det positivt modtaget at du leverer men også virker mere harmonisk – og ikke hele tiden er på vej ud i nye opgaver. Du bringer et nærvær med dig, der kun vil øges henover året. Kollegaer vil sætte større pris på din person.
Kærlighed og parforhold
Din partner har vundet i lotteriet i år. Endelig vil de nok tænke når fravær bliver erstattet af nærvær. Du bliver efterhånden en fast del af sofaen med mindst et familiemedlem på skødet med en god bog eller film. Dit nærvær giver en lyst til flere oplevelser og mere af dig selv. Du kommer meget tættere på din kæreste eller kone i året der kommer. Der er lidenskab i luften.
Årets råd: Byd roen og målrettetheden velkommen indenfor. Efter mange år på fuld fart er tiden til lidt indre ro velkommen.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop