Årshoroskop for Tvillingerne - 2022

Tvillingerne – årshoroskop

Du vil i løbet af året løbende føle dig ubeslutsom. Det føles som livet er ved en korsvej og du ikke helt ved, hvilken retning du vil gå. Retningen skal være fremad, men du er bange for at et skridt i den forkerte retning vil tynge dig økonomisk som i din kærlighed. Der er få valg, men mange retninger. Du har fokus på det nære og vil familien.
Økonomi og penge
Det går godt fremad med at spare op. Din forvirring over hvad du vil gør at du ikke vil tage chancer med de penge der kommer ind på kontoen, hvor det bliver til en god portion penge efterhånden. De bliver rare at have når målet kommer i sigte.
Job og karriere
Du føler dig usikker på jobbet. Ikke i forhold til sikkerhed, men snarere i forhold til den funktion du har. Tiden kan godt gå med lidt dagdrømmeri – hvor du er i en helt anden rolle. Noget mere med at arbejde med andre mennesker står højt på listen.
Kærlighed og parforhold
Året vil byde på en lille flirt, der har potentiale til at udvikle sig: En som er i periferien af dit liv – måske en gammel kollega vil blive set i et andet lys. Der vil være en lille gnist som I begge prøvet få ild i.
Årets råd: Nyd tiden hvor du bare er dig selv. Det er her du får klarhed over din retning i livet.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop