Årshoroskop for Tyren - 2022

Tyren – årshoroskop

Dette bliver året, hvor roen falder på dig. Du hviler i dig selv og den du er. Som roen bliver en del af kommer der sidst på året muligheden for et spændende projekt, som kunne være lige dig. Det er ikke en kæmpe omvæltning, men en spændende retning som tiden er helt inde til.
Økonomi og penge
Du har bare ikke det store forbrug. Langsomt bliver opsparingen større, hvilket du ikke altid har været vant til. Du finder nydelse i at se kontoen vokse og tjekker din konto lidt oftere – bare for at se om den nu er god nok. Du har lyst til at investere lidt, men ved ikke hvad det skal være. Måske er det hjemmet, men muligheden for spændende oplevelser trækker også i dig.
Job og karriere
Dagene og ugerne føles rutinepræget. Du tager dig i at tænke du godt kunne tænke dig at prøve nye sider af dig selv, men helst på samme arbejdsplads. For du nyder stadig det trygge og dine gode kollegaer.
Kærlighed og parforhold
Der er brug for at bringe noget ny energi i forholdet. Det har kørt i samme rille længe, og du mærker lidt udlængsel. Du har brug for nærvær, men skal søge det selv. Du skal tage det første skridt, for der er masser af potentiale og muligheder for ny energi. Er du single, så er det tiden, hvor ikke skal gå for hurtigt frem. Se tiden – og folk – an, inden du åbner dit hjerte.
Årets råd: Nyd tiden alene – der er ro på og den proces giver tid til at mulighederne kommer til dig.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop