Årshoroskop for vædderen - 2022

Vædderen – årshoroskop

Det bliver et år hvor personlig udvikling er i fokus. Det er en tid, hvor du reflekterer meget over hvordan du virker på folk og ikke mindst dine mål og værdier. Du har ikke selv en forventning om at du forandrer dig fra den ene dag til den anden, men snarere tænker over de små skridt i andre retninger.
Økonomi og penge
Det vil blive år, hvor der er små op- og nedture. Der vil være tider, hvor økonomien er stram sidst på måneden, men også være tid med stort overskud. Maj er måneden, hvor det topper med udsigt til en flot sommer – måske ud i verden. Er der noget der skal ordnes i hjemmet er det her du vælger at investere lidt af overskuddet
Job og karriere
Med sikkerhed i jobbet kan tingene godt føles lidt trivielle. Der må gerne ske noget – og gerne noget helt nyt. Du finder dig smugkigge på jobannoncer. Nogle dage er det samme boldgade og nogle inspirerede dage er det vejen som selvstændig der trækker.
Kærlighed og parforhold
Der er spirende kærlighed. Du har en kriblen i kroppen og en spændende energi, som du bruger positivt. Der e flirt i luften, når du er i nærheden. Folk oplever at du er interessant at være sammen, for der sker noget på den spontane og hyggelige måde. Det er smilet og glimtet i øjet – hele året.
Årets råd: Brug dog al den energi til at forkæle dig selv og andre ved hver en given lejlighed.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop