Årshoroskop for Vægten - 2022

Vægten – årshoroskop

Det bliver et lidt underligt år, der starter bedst. For der er økonomi til en ekstra oplevelse og det giver altid lidt ekstra at have noget at se frem til. Sommeren vil ære lang at komme igennem for der er ikke et indre drive. Så meget er afhængig af om omgivelserne er til der sker noget. Du flyder ligeså stille med.
Økonomi og penge
I modsætning til de seneste års op og ned økonomi med store udsving vil det være meget mere stabilt. Du opsøger ikke selv de store udgifter, og er ikke til de store middage og ekstravagante vaner. Du hviler i dig selv og det giver et naturligt overskud. Din økonomi er bomstærk og året giver ikke anledning til hverken investeringer eller et større forbrug.
Job og karriere
Det er ikke her du kigger op ad på karriere stigen. Du er tilfreds med hvor du er. Måske søger du endda lidt ned i tid, for året byder ikke på de store armbevægelser eller visioner. Hvis bare andre ville lade dig lidt i fred og klare dine opgaver i et roligt tempo, så er du glad. Årets medarbejdersamtale – hvis den overhovedet kommer – bliver en stille snak med nedsat tid på dagsordenen.
Kærlighed og parforhold
I modsætning og klar kontrast til alt andet i dit liv føler du en lidenskabelighed. Den kommer snigende i løbet af dagen og du er opmærksom på kroppens signaler. Der skal ikke trykkes på mange knapper og det gør dig utroligt tiltrækkende. Din partner mærker energien. Og er du single står du med den lidt sjove situation at du virkelig kan give den gas med flirten.
Årets råd: Nyd kærlighedes frugter og glæder.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop