Årshoroskop for Vandmanden - 2022

Vandmanden – årshoroskop

Du er svær at fastholde i år. Du står stille og lader dig flyde med strømningerne. Det er konjukturer der styrer. Du tager farve af din omverden og prøver at stille alle omkring dig tilfredse. Det bliver hårdt arbejde, hvor dit fokus vil skifte fra det store til de små, fra det simple til det komplicerede.
Økonomi og penge
Det går egentlig OK – men heller ikke mere. Der kommer ikke uforudsete udgifter, men heller ingen nye indtægter. De eneste ekstra udgifter er til dine nærmeste og lidt småforkælelse i modgang. Der er kort sagt ikke de store udsving over året 2016. I slutningen af året vil være risiko for en lille overophedning af økonomien. December ser trængt ud. Så hav lidt i reserve, du får brug for den.
Job og karriere
Du er en god kollega i dette år. Det er dig der facilliterer de sociale arrangementer og en der i det små får tingene til at glide. Mest fordi du lader de andre få deres vilje. Der bydes ikke op til hverken de store op- eller nedture for selvom du ikke byder ind med personlighed, så er du der til opbakning i det store og små.
Kærlighed og parforhold
Det er ikke alle der ser, at du ikke ved hvor du vil hen. Din nærmeste oplever nærvær og opmærksomhed, hvilket er dejligt for dem. De kan godt opleves lidt blinde for dine behov og du kan blive helt tom indeni nogle gange. Du vil som året skrider frem føle et større og større behov for at blive ”set”.
Årets råd: Der er lys forude – for det man sår vil også blive høstet. Husk at du vil vinde meget ved at åbne dig op for andre.

Relateret artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop