Dagens horoskop

Velkommen til Dagens Horoskop

Dagens horoskop er bragt til dig hver dag. Her finder veje og muligheder ud fra det stjernetegn du er og dermed bliver du klogere på dine muligheder. Hvad er gunstigt og hvad kan vente til en anden dag. Førende astrologer lægger DIT horoskop og giver dig med psykologisk indsigt gode råd med på vejen.

Gratis horoskop og stjernetegn online.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomi

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Skytten. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Fisken. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Løven. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Krebsen. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Tvillingerne. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Jomfruen. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Vægten. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Skorpionen. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Vandmanden. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Tyren. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Gratis horoskop og stjernetegn online.

Her kan du læse dit daglige horoskop for Vædderen. Det er skrevet af vores udvalgte astrologer med stor erfaring. Hos os ser din fremtid lysere ud….

Dagens Horoskop 

Du kender det alt for godt fra aviser og ugeblade. Du læser dem enten alene eller sammen med familien. Dagens Horoskop er populær læsning – netop fordi det er sjovt at læse noget der relaterer sig til dig personligt – OG dine relationer til familie, venner, kollegaer og resten af din omverden.

Det viser dig vej i med- og modgang og giver dig mulighed for at tænke over din retning i livet. For et horoskop handler om dig. Din personlighed og din fortid, nutid og mest spændende – din fremtid. Det er DIT liv.

De tolv stjernetegn

Der er tolv stjernetegn og du får på disse sider et perfekt overblik og dage, uge, måneder og år. Der er generel viden om dit liv – og der er ikke mindst en spændende artikelserie om historien bag stjernetegnene. Det er et spændende kig ind i den mystiske og mytiske verden, der omfatter alle menneskers skæbner. Fra det eventyrlige og gode til det kedelige og triste. Verden er rig på ufattelig mange skæbner fra komedier til tragedier. Verden tilbyder rammer for de helt store op- og nedture. Det er karrusel eller rutsjebane og måske lidt af begge dele. Med tegn og forståelse kommer vi skridt nærmere – og ikke mindst – på forkant med vores egen skæbne. Her er redskaber til forståelse – og ikke mindst en guide til at leve livet ud fra en forståelse af de vigtige dele der omfatter mig liv. Familie og venner, arbejde, økonomi og karriere, kærlighed og glæder. Det er aldrig kedeligt at leve.

Psykologien og den menneskelige natur

Den menneskelige natur spiller naturligvis også ind når dagens tegn bliver sendt ud. Vi har alle livsvilkår, som relationer til familie, kollegaer og venner. Vi har perioder med indadvendthed og manglende lyst til at se andre som uden vi kan forstå det bliver erstattet af perioder med en lyst il at komme ud og møde andre. Vi har op- og nedture både hvad angår økonomi og i kærlighed. Det er en del af det dyrebare liv, som vi alle skal leve – uden altid at forstå spillereglerne.

Den frie vilje

Et horoskop som dagens horoskop må aldrig stå alene. Det er -. som det fremgår af artiklerne – baseret på de mest overordnede elementer for de tolv stjernetegn. De er naturligvis retvisende for hvordan planeterne står i de forskellige huse og ikke mindst deres forhold til deres Ascendanter.

Livets enkelthed og kompleksitet

Dagens horoskop er enkle formler og vinkler på livet. De kan kombineres i det uendelige, da planeternes indbyrdes relation hele tiden skifter – især vinkel. De er åbne for fortolkning og naturligvis er der elementet af det frie valg. Det er som al anden videnskab – naturfaglig som åndelig et spørgsmål om fortolkning. Et er vist – det er ældgammel viden som hele tiden bliver forfinet og pudset af. Millioner af mennesker læser hver dag dagens stjernetegn og forundres over den præcision der kan ligge i så få sætninger.

Der er et nyt til dig – HVER DAG. Det er her du bliver klogere på livet og din omverden – og mest af alt: DIG SELV.

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop