En Planet i huset

Planet i huset

Den næste måde at aflæse og udarbejde et horoskop er ved aflæsning af den enkeltes planets placering i det enkelte hus. Huset er grupperet efter den tilhørende Kvadrant og det byder så at det giver en unik og selvstændig Kvadranttydning. Når vi går i dybden kan de yderligere grupperes ud fra hvilken Halvbue eller som vi beskrev tidligere – Hemisfære – som den tilhører. Dermed går vi et lag dybere og tegner billeder og fortolkningen af den selvstændige Halvbuetydning.

Arbejdet med stjernetegn

Arbejdet med stjernetegn er en omfattende affære der kræver fordybelse og tid. Når dagens Horoskop er i hus bliver de inden udsendelse krydstjekket års-, måneds- og årshoroskopet, samt med plads til enkelte korrektioner og ofte tilsat små gode råd og livsfilosofi, så det ikke bare er et generelt billede, som vi tegner. Derimod forsøger vi at tage den menneskelige natur og ikke mindst livsvilkår med, så alle aspekter bliver dækket grundigt.

Livsfilosofi

Er der tegn på kærlighed skal man være aktiv og søge sin chance. For det er sjældent man bare ”falder” og sit livs lys – og hun ”griber”. Står det tungt til med økonomien er mådehold og forsigtighed et råd der følger med. Og er der gode muligheder for en gevinst skal man jo være opmærksom og tage sine chancer. Men aldrig kun basere det på en læsning. Der skal man meget tættere på – og styr på fødselssted og tidspunkt. Heller ikke her kan bare være 100 % sikre – for så ville vi astrologer være lottomillionærer.

Men når man arbejdet intenst med de dele af livet som gør sig gældende for alle. Så kommer hurtigt til at kende temperament, forskellen på det feminine og maskuline og ikke mindst om man er passiv eller aktiv. Alle ting og aspekter der gør sig gældende i arbejdet – og det er spændende.

Relaterede artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop