Nostradamus – astrolog og clairvoyant

Der er mere mellem himmel og jord. Det vidste de hos de gamle civilisationer, der dyrkede solen og månen. Det vidste de lærde som var optaget af hvordan den virkelige verden hang sammen – for selvom alt var meget jordbundent var der masser der ikke kunne forklares. Der er rigtigt mange af de spørgsmål der stadig plager os – og som vi leder efter svar på. Lige fra liv i universet til livet efter døden. Lige fra sære partikler til uforklarlige hændelser. De lærde i dag – det vil sige læger, videnskabsmænd og – kvinder – er enige om at verden er så unikt og særegent skruet sammen at man slet ikke kan udelukke at vi er påvirket af planeter.

Nostradamus

Nostradamus

En af de første rigtigt lærde, som tog et stort ud i det mystiske var Nostradamus, der med sin bog Centuries fik sat ord på en masse forudsigelser. Det blev skrevet i et kryptisk sprog med fire linjer. Han var ikke nogen hvem-som-helst for han studerede på Montpelliers og ikke Mindst Avignons universiteter. Han blev en særdeles dygtig læge, som blev udnævnt til kongelig læge af kong Karl d. 9.  Inden da havde han som 52 årig skrevet de første 100 vers – de meget kendte Quatrains – og i årene efter fulgte 842 andre, som blev fordelt på 10 bøger. Når det kommer til ham er der ikke fordi han har tilføjet ny viden om stjernetegn eller om udarbejdelsen af et horoskop. Det handler om at han på baggrund af sine astrologiske færdigheder og en clairvoyance var i stand til at komme med nogle temmelig præcise forudsigelser på meget kryptisk vis. Han brugte en gammel teknik, hvor han brugte vandspejlet, som en slags krystalkugle i samspil med lyset fra stjernerne. det vil sige han så refleksionen at lyset fra stjernerne i et stort vandkar, som han havde på terrassen på sit hustag. Han brugte altså det der i astrolog-sprog kaldes himmellegemernes zenitpassage – en teknik der blev brugt i oldtiden.

I den næste artikel om Nostradamus kommer vi ind på hans forudsigelser om blandt andet 1999, som faktisk er det eneste tidspunkt, som han har skrevet præcist om. Resten blev han nemlig nødt til at skjule og skrive så kryptisk han kunne. Det er fordi der dengang var utroligt meget overtro, og derfor var det farligt at fremkomme med spådomme om fremtiden. Derfor blev alle hans quatrains skrevet ned i et kryptisk tvetydigt sprog. Man kan nogle gange tvivle på om han var i stand til at forudsige ting 500 år frem i tiden. Derfor skriver vi kun om hans forudsigelser, så du som læser selv kan stilling til hvad du synes. Uanset hvad er det virkelig spændende læsning. Der er mere mellem himmel og jord

Relaterede artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop