Reglerne for et horoskop

Når man arbejder intenst med stjernetegn, som vi gør her i redaktionen, så er der en lang række regler for hvordan symbolerne skal aflæses. Dels er der position – og dernæst relation, der gør sig gældende når der skal laves et Horoskop. Her er lidt om de overvejelser og regler, som sætter rammerne for vores arbejde. Det er spændende læsning og der er mange artikler, hvor du kan læse meget mere om det der ligger bag. Det er naturvidenskab og psykologi. Det er hvordan det helt store hænger sammen med de helt små ting. Ligesom at enhver detalje har betydning for helheden.

Stjernetegn er en verden af viden

 

Den vigtige relation

Relationen er særdeles vigtig for den betegner netop den skiften, der er for vilkår når det gælder sager i kærlighed, økonomi, venskaber og familie. Alt det som vi baserer vores liv på og føder vores primære behov. Når symbolerne er aflæst så udgør deres relation og indbyrdes position altså det som vi astrologer kalder Semantikken. Den helt dybdegående basis i det astrologiske sprog – lidt som et alfabet eller små symboler som hieroglyffer. I fagsprog kaldes det Kombinatorik – simpelthen fordi det består en af uendeligt række kombinationer, der kan aflæses og fortolkes. Her skelner vi mellem tre typer kombinationer, der for eksempel afgør udformningen af Dagens horoskop.

 Planeternes stilling

Der er Planeter i tegn, som handler om den aflæsning af den enkelte planets placering i det enkelte stjernetegn. Her grupperes tegnene efter et velkendt tema – De fire Elementer – Jord, Ild, Vand og Luft.

Derefter ser vi på de tre Dynamikker – der er Fast, Kardinal og bevægelig. Lige præcis som den menneskelige natur er indrettet. De er de meget enkle spilleregler, hvor kombinationer mellem de fire elementer og tre dynamikker giver de 12 stjernetegn. Læs mere om reglerne for aflæsning i de næste artikler eller klik her.

Relaterede artikler og horoskoper..

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop