Fisken

Fisken er født mellem 19. februar og 20. marts

Fisken har mange facetter og som den ofte gemmer godt. Der er en følsom natur og en intuitiv tilgang til tilværelsen. Men med mange ressourcer – mentale og sociale. For som fisk er du opfindsom og foranderlig, fleksibel og spirituel.

Du har selvindsigt, som du bruger til at forstå og føle for og med andre. Nogle gange kan dit nærvær og evne til at de dybden føles lidt overnaturlig. Men det bunder i en ekstraordinær god evne til at se tingene klart og i dybden. At turde være på dybt vand og stadig holde vejret er din metier.

Vandet er dit naturlige element og du er utrolig god til at tilpasse dig forskellige påvirkninger og strømninger i samfund og i det nære. Du er følsom over for de store udsving og din empati er stor. Du kan leve dig helt ind i andres personlige glæder og sorger.

Fiskens positive sider

Men du har en stærk personlighed og selvom man er følsom har du en dybde og ryggrad, som gør dig i stand til at håndtere egen og andres modgang. Du er en udforsker både mentalt og fysisk og rejser – uanset om det er ind i sindet eller ud i verden er bedst når det er nye uudforskede områder.

Med en opfindsomhed og fantasi ser på de forskellige lag i verden. Føler og opfatter mere end hvad man lige ser på overfladen. Med en god blanding af empati, livsglæde og oplevelyst har du stor og god indflydelse på andre.

Du er – uden at ville være det – en rollemodel for andre, og møder du ligesindene, så opstår der lynhurtigt et festfyrværkeri af kreativitet og glæde.

Den lidt tilbagetrukne personlige stil virker tiltrækkende på din omverden, og du er loyal og generøs i din omgang med andre.

Den anden side af fisken

Din styrke er også din akilleshæl. Der giver en sårbarhed at være så følsom. Og din trang ti at forkæle kan tippe over til overforkælelse. Derfor kan du under uheldige omstændigheder tiltrække de forkerte mennesker. Dem der tager hele armen når man rækker den en lillefinger.

Nå det bliver for svært vælger du hellere flugten end kampen. Så snart det bliver for meget med krav og konflikt er det den hurtige udvej. En flugt behøver ikke være rent fysisk, men i sig selv med risiko for hjertesorg og misbrug for at dulme smerten ved hele tiden at være sensitiv. Den største styrke er dermed den største svaghed.

Du kan komme i konflikt med dig selv ved ikke at vide hvilken retning du skal svømme i. Derfor bliver mange Fisk kunstnere med en hang og trang til weltschmertz i kølvandet.

Læs dagens horoskop for Fisken

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop