Krebsen

Krebsen er født mellem 22. juni og 22. juli

Hård på ydersiden, blød om hjertet og i sjælen indeni.

krebsen du er den komplekse type, som kan være svær at blive klog på. Også for dig selv. Det er modsætninger der mødes i en og samme person. Fra den ene dag som den sympatiske og indlevende til den næste, hvor sympati er erstattet af manglende forståelse og lidt kort for hovedet.

Det kan være svært at blive klog på dig, for der foregår så meget lige under overfladen – og derfor bliver det nemt – og naturligt at gemme sig lidt i sin skal.

Den positive side af Krebsen

Du opvejer din kompleksitet med en ubetinget loyalitet. Den der vinder dit hjerte og er så heldig at få dit venskab er også sikker på at have en partner for livet. For du vil altid være der. Hvis ikke fysisk så mentalt. Det er dig der tager kontakten til gamle venner – de tidligere kollegaer, gamle klassekammerater.

Nostalgien er din anden følgesvend. Du har et ben – og nogen gange to – i fortiden og er et familiemenneske med stort F og AMILIEMENNESKE. Det er tradition – og med mottoet for livet og til døden, der er levevejen og værdien for dig.

Andre værdier er livet med familien og de nære venner og veninder – med fokus på tryghed og sikkerhed. En lidt skjult – typisk for dig – side er eventyrlysten, for med et stort hjerte med hang til nostalgi er benzinen store oplevelser og iværksætteriet. For der er fremdrift. Men den er stille og rolig og du flyder henover hver en forhindring. Det er den stille stædighed.

Trods du tit siger nej er det ud fra devisen at det er nemmere at ændre et nej til et ja end et ja til et nej. Faktum er at du altid ender med at hjælpe.

Du er en beskytter helt ned i dine gener.

Den anden side af Krebsen

Der er en anden og mere negativ side af din vedholdenhed og nostalgi. Når først en person har været inde i dit liv så vil du fastholde det for enhver pris og er derfor ikke god til at give slip. Det kan føles – til tider meget – besiddende og hårdt når en partner vil videre og ud af dit liv.

Det samme kan siges om økonomi. For en god økonomi er en sikkerhed – ikke bare for dig men dine nærmeste. Så du er en samler og tager ikke de store chancer om det er lån eller gambling. Det er ikke store armbevægelser for du føler dig aldrig helt sikker lige meget hvor godt et økonomisk råderum du har. Det er obligationer før aktier – den stille fremadrettede opsparing på samme måde som du bevæger dig over havbunden.

Det giver sig også til udtryk i forhold til dit selvværd, hvor du gerne vil have den konstante ros og anerkendelse. Du har et stort behov for bekræftelse – hvilket godt kan være lidt belastende i længden for andre.

Din natur giver anledning til bekymringer og du kan fundere over tingene i lang tid uden at sige noget- Så selv om du indbyder til åbenhed så er det en vej for du blotter dig desværre meget sjældent for andre.

Din personlige udfordring er at turde åbne op og give mere af dig selv og se muligheder frem for begrænsning Dit skjold an blive din byrde – rart at gemme sig under – men en forhindring til det helt nære, hvor du giver dig selv hen, åbner op og tør at vise svaghed. At turde og tage chancer giver mulighed for de helt store ting i livet.

Læs dagens horoskop for Krebsen

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop