Skytten

Skytten er født mellem 23. november og 21. december

Skytten tiltrækker folk for her for man en energi og ambitiøs, en særdeles frihedselskende personlighed, som i helt særlig grad er åben over for nye indtryk og som ikke vil gå glip af selv den mindste chance for eventyr, nye udfordringer og at komme ud i verden.

Du elsker simpelthen din frihed – hvilket giver en kæmpe inspiration og samtidig er svær for en partner – uanset køn – at leve sammen med.

Du er en tænker med hang til både filosofien og psykologien med udsyn og en umættelig lyst på livet og viden. Det er de store tanker og en stræben efter en højere mening og et bedre liv – for alle.

Du er ildtegn med stort I. En ildsjæl i alt hvad du laver – med et engagement der smitter og en entusiasme til livet i al sin herlighed. Man bliver båret med af dig.

Den positive side af Skytten

Du kan slet ikke skjule det. For du er optimist ud over alle grænser- Det går nok – er dit motto og man siger du er beskyttet af heldet. For der en ingen tvivl om du søger det med en ukuelighed hvad enten det er privat eller på arbejde. Så afsøges mulighederne – og der er altid en dør der åbner sig.

Det giver en sprudlende og glad personlighed, der ser engageret og meget positivt på fremtiden

Dit mål er uafhængigheden for frihedstrangen vil altid vinde. Du vil flytte dig fra sted til sted. Og er du bundet vil tanken flyve. Der er drømme der skal udleves – og der kigges op og ud – når de kommer. Det er fuglen i fri flugt. Højtflyvende og glidende i sine bevægelser.

Ligesom Tvillingen som ellers er din modsætning, så søger du også viden. Men hvor Tvillingen er afgrænset i sin søgen tager du den til ekstremer. Her skal alt prøves – hvor langt kan du gå i din søgen.

Ligesom du søger friheden, så giver du den også. Du er den bedste ven for du er hjælpsom og forlanger intet retur. Du accepterer at livet kan leves på mange måder og der ikke er en facitliste. Det gør dig åben og samtidig nem at være sammen med – især fordi du ikke er besiddende. Det hænger nemlig ikke sammen med din kerneværdi: Frihed.

Da du er en særdeles velformuleret kommunikatør, så er der mange Skytter der arbejder med TV eller kommunikationsverdenen, som marketingschef, forfatter eller som forlægger.

Opfindsomheden er i top på job og du trives bedst i situationer under pres, hvor der er meget på spil. Du er totalt dedikeret til jobbet og fordyber dig fuldstændigt i situationen og nuet. Du forstår at være tilstede.

Du har mange interesser og elsker at rejse og gå på opdagelse.

Men selvom du er en stærk kommunikator, så kan du ikke lide at tale om dine følelser. Det er blandt andet derfor, at de har det svært når deres partnere vil have dem til at åbne sig op på den front.

Under en krise er det dig der træder i karakter. Du er den der viser din styrke og påtager dig ansvar.

Det er det trivielle som er udfordringen for dig.

Den anden side af Skytten

Med alle de positive ting har en naturlig bagside der bunder i den utrolige frihedstrang enhver Skytte har. Den ukuelige optimisme er også grobund for en gavmildhed ud over det sædvanlige. Man kan nemt virke ødsel og den økonomiske sans er ikke altid funderet i realiteterne, men i en drømmeverden hvor det altid går godt. Fordi fokus er på fremtiden og du har fokus på alt det nye, så kan du hurtigt komme til at glemme aftaler og give et løfte du ikke kan holde.

Deadlines er ikke din stærke side. Det er et fængsel, som begrænser din frihed. Derfor er du afhængig af andres forståelse for dig som person. De skal forstå at dine værdier er baseret på frihed – og går begge veje. En Skytte trives ikke i begrænsningens skygger.

Det er spontaniteten og den impulsive charme, der skal værdsættes – ellers er du væk.

Du mangler vedholdenhed, og du flytter hurtigt til et nyt projekt eller forfølger en ny mulighed for kærlighed eller forhold, inden du er færdig. For kedsomhed kommer let – og du hader kedsomhed.

Derfor er du svær at stille tilfreds. Hverken i privaten eller på job

Læs dagens horoskop for Skytten

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop