Vandmanden

Vandmanden er født mellem 21. januar og 18. februar

Når man møder en Vandmand i sin reneste form er man aldrig i tvivl. Her er noget originalt og særdeles visionært. En drømmer der vil forandre verden, som hellere træder sine egne veje end i andres fodspor. Du følger dine egne regler og kombineret med din vedholdenhed og intellektualitet opnår du ofte respekt for din unikke evne til at se tingene på en helt anden måde – og gerne lidt gakkede. Det giver anledning til sjov, når du kaster dig ind med nye forklaringer på gamle spørgsmål. Din selvforståelse er en omvæltning af verden og en oplysning af andre. For du ser virkelig mange af de vinkler som andre har stirret sig blinde på.- og du bliver ikke slået ud hvis du møder modstand. Tværtom – det er ekstra benzin – hvis du møder modstand på argumenter og vinkler for du nyder diskussionen – for den giver netop anledning til nye ideer og yderligere refleksion. Du følger helt din egne veje. Der er altid nye muligheder og en vej væk fra kedsomheden, som er din værste fjende.

Som Vandmand er du en idealist af guds nåde.

Den positive side af Vandmanden

Du er den sociale og udadvendte som gerne vil lære folk at kende. Du er den venlige sjæl og folk mærker det med det samme. Derfor møder du spændende mennesker – for de fleste har noget at byde på når de føler de har plads og har tillid. Du når langt med din humor og dit vid – og du er mere nysgerrig end de fleste. Det er den der driver dig. Den venlige og velmente nysgerrighed på den menneskelige natur. Du er en helstøbt person, der hviler i sig selv. Også selvom du godt ved du har kant og er lidt anderledes. Men du er tilfreds med dig selv og er ligeglad med om omverdenen til tider mener du er lidt excentrisk og skæv, for det er jo rigtigt. Derfor dyrker du lidt den side af dig.

Du forsøger ikke at forandre folk omkring dig, for ligesom du hviler i dit jeg, så skal andre også. Erare humanum est. Godt nok er mennesket fyldt med fejl og mangler, men det er jo netop det interessante. At på trods af tilbageskridt og fejl, åbenlyse mangler så bliver som menneskelighed drevet frem på tro, på håb og på kærlighed.

Du dømmer ikke andre. og derfor finder folk en dyb tryghed og lyst til at bero sog til dig. Med din åbenhed og lyse sind er du en oplagt partner og ven for den usikre eller tvivlsomme for du er langtidsholdbar. Din optimisme er ikke overfladisk og din tillid ikke falsk eller betinget af at skulle opnå noget. For du er som Skytten drevet af frihed – men for dig med det twist at det er frihed for den enkelte og ret til at være sig selv.

Derfor har du altid en hjælpende hånd og forventer intet retur.

En Vandmand er en drømmer og visionær idealist. En Vandmand bærer drømme og håb. For sig selv, sine nærmeste og for mennesket. Du er ideernes mand – eller kvinde, der er mere til ideen end til det hårde arbejde med at implementere den.

Den anden side af Vandmanden

Din svaghed er ofte at du prøver at gøre dig selv vigtigere end du er og en tendens til at spille ekspert. Du ved meget, men det kan opfattes lidt belærende, hvis du bliver ved i samme rille. Din iver for at være anderledes kan nogen gange blive opfattet som en ”Rasmus Modsat”, der altid vil mod – og ikke med strømmen. Kombineret md din tendens til at følge egne – i stedet for andres regler giver dig et – tider velfortjent – ry som lidt anarkistisk. Og din diskussionslyst bliver derfor lidt for meget. En gang i mellem skal man også kunne lade tingene ligge. En gang i mellem må livet godt være enkelt – og lidt sort hvidt. Dette giver også ro for nogen – og det kan man glemme hvis man er en lidt overivrig og idealistisk person, der jo så gerne vil det bedste for andre.

Når du skal flytte folks bevidsthed – og er dit lunefulde humør er det ofte provokationen du skrider til. Og kommer du ikke igennem så har du en tendens til at reagere med kulde. Du kan let komme til at isolere dig, for du har en iboende kraft der dyrker ensomheden.

Man kan godt blive lidt overrasket over den side, når man er vant til den lette og legende del. At der også kan blive mangel på fleksibilitet fra dig som netop gerne vil bøje regler. Denne dobbelthed i din personlighed kan være svær at håndtere for dem som er tæt på dig. Et godt råd er at finde sin base i det idealistiske og sin åbenhed – selv om man ikke forstår andres hang til regler – så må respekten for den enkelte gå forrest.

Læs dagens horoskop for Vandmanden

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop