Tvillingerne

Tvillingerne er født mellem 22. maj og 21. juni

Med fokus på det energiske og livlige, fleksible og alsidige, det intellektuelle og ikke mindst det hurtigt opfattende. Tilpasnings- og kommunikationsevne, alsidighed og intelligens kendetegner Tvillingen, som må anses for at være et billede af de bedste sider af menneskeheden.

Din lyst til at folde dig ud er enorm – og mange Tvillinger ser det da også som en naturligt valg at blive skuespiller eller et lignende hverv, hvor man er på.

Du er naturligt nysgerrig og vil tager lige så naturligt del i alt omkring dig – medmennesker og omgivelser.

Der er fart – og spænding i og omkring dig.

De positive sider af Tvillingen

Tvillingen er god til at kommunikere. Der er tryk på input og fart på output, hvor du veksler mellem at tale og skrive, sende sms og e-mails. Men det er ikke for at dyrke behovet for at promovere dig selv, men snarere et udtryk for reel interesse for andre. Du er god for mange spørgsmål og lytter til de svar du får, hvilket får folk til at betro sig til dig.

Det giver et godt førstehåndsindtryk og med din tørst efter viden, så ved du lidt om det hele. Du er den man gerne sidder ved siden af til festerne og er altid sjov og spændende at være sammen med.

Som ven eller veninde er du først og fremmest positiv og har en god humoristisk sans. Når der er brug for gode råd og hjælp, så er du på pletten med det samme – med energi og entusiasme.

Selv om du som andre mennesker også har en mørk del, vil du altid intuitivt forsøge at se positivt på livet. Du ønsker ikke at tage del i andres problemer, hvis det er ensbetydende med begrænsninger for dig selv. Så vil du hellere pjatte og dermed distancere dig fra problemerne.

Du har naturligvis masser af kontakt som kontakter, hvilket vil guide dig næsten hver en situation. Du søger heldet og har det dermed også med dig, både når det gælder økonomi og samspillet mellem mennesker.

Du hader når livet kører i samme rille for dit liv skal handle om forandring og spænding, oplevelser og mødet med nye mennesker. Du er åben for kultur og forskellige vinkler på livet og elsker at udforske verden. Du er trendy og altid med på den nyeste dille.

Den anden side af Tvillingen

Fordi du søger det nye og det spændende kan det godt være svært at nå i dybden. Det er helheden frem for detaljen. Det er den lette og hurtige kommunikation – det er novellen og digtet frem for romanen. Den kvikke replik og ikke den helt dybe samtale der er den foretrukne form.

Trods din store intelligens og med et stærkt blik for sammenhænge danner du dig hurtigt en mening, men den manglende dybde og spontanitet er med til at du også er hurtig til at ændre mening igen.

Det kan for dem der ikke kender dig så godt opleves som at du er overfladisk og alt for hurtig på aftrækkeren.

Tvillingernes tegn er i sagens natur også den dobbeltes tegn. Du vil – og søger – mere end en ting – af alting. Hvad enten det er partnere udi kærlighed, ekstra jobs, mange og alsidige hobbies og altid på udkig efter erobringer. Du hylder friheden og elsker alt det nye.

Din manglende tålmodighed og jagt på det nye gør dig til et særdeles spændende bekendtskab.

Læs dagens horoskop for Tvillingerne

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop