Vægten

Vægten er født mellem 24. september og 23. oktober

Vægten er i modsætning til Løven styret af Venus. Derfor er det æstetiske – skønhed og kærlighed – i alle dens afskygninger det helt centrale for dig. Om det er mad eller musik, kunst og kultur, menneskers indre som ydre, så er vægten lagt på udtrykket, overfladen – det elegante kombineret med den øjensynlige lethed med hvilken livet skal bæres. Der skal være stil over det og tiltrækningen til det luksuriøse er ikke til at komme udenom. Money talks – og der kan ikke bruges for lidt. Der skal ikke spares på noget. Det handler om samhørighed mellem mennesker – det handler om at smelte sammen og yde sit bedste i hver en henseende – og energi er der nok af og du deler gerne ud af den.

Den lyse side af Vægten

Du har den sjældne evne til at få andre til at føle sig vigtige. Ved at være en aktiv lytter og evne at sætte stor pris på smukke, så har du nemt ved at få andre i tale. Og de taler gerne i dit nærvær. Du er også god til indpakningen – for det er det du kan. Fremme budskabet så det ryger ind. Det er den diplomatiske tilgang. Med charme og vid kommer du langt ind i folks hjerter. Det gør dig til en naturlig konfliktmægler, for du har øje for den elegante løsning – det enkle er nemlig oftest det rigtige.

Derfor er du også så vellidt på arbejde. Du er den der får det til at gå op. Med øje for samspillet får du det bedste frem, men ikke kun det. Det handler nemlig også om hvilke sider der skal frem i en given situation. Igen kommer fornemmelsen for helheden frem. Det handler om kærlighed – evnen til at give og tage imod. Derfor har du mange venner – og livets mange døre vil åbne sig uden u behøver at anstrenge dig.

Du elsker balance. Det er når der er samhørighed og harmoni, du kan udfolde dig. Det gør dig glad når du formår at smelte omgivelserne sammen. Fokus er på de fredelige løsninger – og fredelig sameksistens. Du har stor tolerance og kan altid se sagen fra forskellige sider – en stor mediator. For harmoni skal tit hjælpes på vej for selvom det er naturligt for dig, så er det bestemt ikke gældende for alle.

Du går ikke fri for en særdeles stærk retfærdighedssans. For selv om mediering og harmoni er din metier, så skal alle behandles ordentligt. Hvis ikke så kommer man til at mærke at der også er temperament bag. I krisetid og modgang kommer den stærkeste frem i dig. Her bærer et ukueligt mod dig frem.

Men du har det generelt bedst med og i ligevægt. Du nyder det positive, harmonier og ro. Talent bliver værdsat om så det er inden for litteratur eller musik, dans eller sang – og selv om folk først ser din glæde ved den flotte overflade, så overrasker du ved din dybde, for en Vægt omfavner især tyngden og søger dybden i værket. Det er jo netop ligevægten mellem detalje og helhed, balanceringen og enkeltheden der udgør det smukke. Du ser langt ind bag overfladen i kunst og blandt mennesker.

Der er mange superlativer, men især evnen til at tage initiativ, at tage favntag med de store ting i livet, at rejse og opleve med kunstnerisk sans og optimisme – det er charmen ved Vægten.

Den anden side af Vægten

Med din følsomhed over for relationen mellem mennesker, og mennesker og omverden, så ender det nogle gange galt. For du er i bund og grund optaget af dig selv. Du ønsker at være i centrum og derfor kan du have en tendens til hele tiden at være overopmærksom på hvad folk nu synes. Du bliver følsom på om folk husker at takke eller komplimentere – især hvis de netop ikke gør det.

Med fokus på det ydre kan du også have en tendens til at dømme folk ude lidt for hurtigt.

Du kan derfor være til falds for charme og demagoger, der søger magt frem for agt.

Du kan også komme til at skubbe dig selv og dine ønsker i bagrunden når du netop søger harmonien frem for konflikten. Nogle gange så meget at ikke kan føle dig selv og dermed bliver usikker. Det kan give anledning til at folk synes du er vag – og ubeslutsom.

Når det netop handler om at balancere – så kan den indre kamp tage over – for der er så meget (og så mange) at tage hensyn til. Det bringer os til kernen af den problemstilling enhver Vægt må kæmpe. At man søger harmonien i samspil med andre. Det kan være svært at være perfekt hele tiden. Det ved enhver der prøver og stræber efter det. Selvom det bunder i en inderlighed kan det føles som facade. Derfor kan virkeligheden føles uvirkelig. En succes kan føles som fiasko – og derfor kan en stræben efter de høje mål og høje stillinger virke fjern og ikke naturligt. For med magt følger kampe – en midlertidig ubalance, hvor der skal findes en vinder – og det er ikke altid lige kønt. Men til gengæld er det også en del af livet.

Læs dagens horoskop for Vægten

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop