Løven

Løven er født mellem 23. juli og 23. august

Er du løve er du konge i dit eget kongerige – et naturligt centrum på job og privat – med en matchende selvtillid og lyst til at være på. Du er den kreative og generøse. Der er overskud at hente hos dig – i medgang og modgang.

Det er dramaet og festen – og helst som midtpunkt – det naturlige centrum for andres opmærksomhed. Og du nyder det.

Du er svær ikke at holde af for med en naturkraft båret på varme og udstråling vil folk søge dig. Drages mod dig – for at blive en del – og få en del – af spotlightet. Det kan blive overdådigt – og til tider svulstigt og pågående. Med reddes af en charme og ikke mindst en livsglæde der går hånd i hånd.

Den positive side af Løven

Da du næsten er en naturkraft i sig selv vil du automatisk altid være – og blive hvirvlet ind – i spænding og eventyr. Det er det store eventyr og en iboende modstand mod det almindelige og ordinære. Det gør dig til et særdeles spændende bekendtskab og den tillid du skaber går begge veje. For du stoler også på folk. Du har tilliden til at de vil dig godt – en side man kun kan have når man føler sig usårlig og urørlig. Selv som såret kriger heler du hurtigt mentalt – tilgiver og bærer ikke nag.

Du er den naturlige vært og værtinde for du er centrum og samtidig oppebærer du nogle høje standarter for rammer. Det er ikke økonomien der trækker ned – for en god fest er vigtigere end de økonomiske tømmermænd. Luksus og optimisme – ikke bare for dig selv – mn for alle i din nærhed, der nyder godt af din generøsitet og storsind.

Løven styrer efter solen, som omverdenen styrer efter løven. Det store i det største. Det er en bekræftelse på livet der står op hver dag, og lader dig bade i sine varme stråler. Energi og magnetisme forankret i personligheden. Du brænder for dig selv og andre.

Du har sans for det sociale og lige meget hvilken gruppe du er i så vil du hurtigt komme til tops for din evne til at brænde igennem og få skred i tingene. Folk kan godt lide at arbejde for en Løve for der er humor og interesse. Du går selv forrest – og aldrig alene. Du kunne aldrig finde på at bede andre om noget du ikke selv ville gøre. Sådan er du.

Du er til falds for smiger – for du tror helt oprigtigt på når folk roser. Det er en ubetinget kærlighed.

Modet kan man ikke komme udenom. Enhver udfordring bliver afsøgt og taget op. Med en ro og en beslutsomhed der er helt determineret. Der er en mental viljestyrke bag de konfrontationer der tages – og en ligeså stor evne til at glemme hårde kampe og ord. For du kommer dig let og gør dig til en naturlig leder. For efter en kamp skal man kunne komme videre. Efter en konflikt skal man fungere sammen igen.

Den anden side af Løven

Det eneste der irriterer en Løve er livets trivialiteter og banaliteter. Det er det almindelige der er fjenden. En verden af regler og rutiner er Løvens trangeste bur. I de situationer er det ikke sjovt at være i nærheden – for Løven brøler så det kan høres.

Der skal også være fremdrift – i livet og karrieren. Det føles naturligt at det går hurtigt fremad – og forståelsen er sværere at finde når nogen kommer foran i køen når der skal udpeges en leder. Den utålmodighed og modstand mod det almindelige kan godt opleves som hoven og ambitiøs.

Med en udadvendthed og en udtryksrig og højlydt personlighed kan du godt føles lidt anstrengende for du for det til at se let ud, men man skal jo ikke tro man er noget.

Kombineret med en selvhøjtidelighed og lyst til at dele din visdom med andre kan du godt virke lidt for selvsikker og alvidende.

Det er din stolthed, der er din svage side. Behovet for andres tilbedelse er svær i tider hvor du ikke får den opmærksomhed og beundring du føler du fortjener.

Læs dagens horoskop for Løven

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop