Tyren

Tyren er født mellem 21. april og 21. maj

Tyren er den rolige, stabile og tålmodige – men som også er kendt for at være stædig.

Du er glad for at eje ting – ofte lidt for meget, så du holder fast som en grib og med næb og kløer til det, der er dit. Du vil nemlig gerne have sikkerhed og uforgængelighed, lige så meget som selvforkælelse og at nyde livet.

Tyren er rigtigt i sit es omgivet af servicerende personer, som evner at forkæle med alt hvad der fremmer velbefindende såvel som nydelse

Det er det æstetiske der er i højsædet og med sanseligheden om et fixpunkt – for livet skal leves – og helst på 1. klasse. Tyren er den sande livsnyder med sans for flamboyant livsstil med hang til det materielle. Alt det søde i livet skal opleves og indtages – i stor New-Yorker stil.

De positive sider af Tyren

Tyren er den praktiske og blide, det er poeten med hang til rim og reel oprigtigt behov for at det går godt for alle. Stædighed dækker over et inderligt behov for, at tingene kører.

Du er mildheden selv og bliver derfor opfattet som venlig og – mestendels – særdeles loyal og velvillig.

Hvis målet er det rette så er du er villig til at bøje af og mediere, så længe det flugter med dine værdier og normer – og hvis det fører til en passende belønning.

Derfor er du også den som folk kommer til når livet bliver svært.

For du bliver ved længe længe efter andre har givet op. Din stædighed og ditto vedholdenhed er dit grundlag for succes.

Du er ikke firstmover – men evermover – hvor andre lægger den første sten, er det dig, der følger op og bygger resten af huset, ordner haven og sætter selv bestikket og servicen i system. Du er den møjsommelige og utrættelige vandrer, der – når ruten er lagt – sikrer at ikke bare du med hele holdet kommer i mål – og så er der ingen grund til at ikke at give sig en lille – eller stor – belønning.

Du som Tyr er styret af Venus og derfor er din hang til sanselighed og ikke mindst store tørst på belønning et grundlæggende vilkår. I den Romerske mytologi var Venus kærlighedens og nydelsens gudinde og her lader du hende ikke tilbage på nogen parametre. Hvor mange misforstår dig som værende overfladisk og materialistisk, så er det faktisk sådan at du er optaget af alt det smukke og skønne. Du er garant for et sikkert og trygt hjem og et fast forankret og særdeles tæt forbundet med din partner.

Du har det bedst på stabil grund og nyder gerne en god kop kaffe eller the i sofaen med tankerne om hjemmet, dine ejendele, din familie og børn. Det er nydelse af både de familiære bånd og alle lækkerierne gemt i alle skabe.

De andre sider af Tyren

På overfladen vil Tyren for det meste blive opfattet som tålmodig og blid. Men det er desværre ikke i alle tilfælde, at tingene bliver taget let. Tyren er særdeles stædig og vedholdende og vil tage action, hvis det ikke går helt som planlagt.

Hvis nogen bliver betaget af din stille overflade og fredsfyldte natur, så har de endnu til gode at opleve den indre vulkan af følelser og festfyrværkeri af temperament.

Det er som tyren Ferdinand, der ligger stille i skyggen af træet – og nyder de gratis glæder og ikke udfordrer andre. Men stakkels den der byder op til udfordring og dans. For når vulkanen flyder over så for stædig- og vedholdenhed en helt anden dimension.

Du er god til at skjule følelser og er en selvstændig person, der med vis stolthed er en helstøbt men privat person, der nogle gange kan føle at selv efter mange års bekendtskab at folk ikke  kender dig til bunds.

“Never change a winning team” er dit motto – der er ingen grund til forandring hvis det hele kører som der skal. Det kan godt virke lidt provokerende på nogle der gerne ser forandring fremfor konservatisme, ser spontanitet fremfor vedholdenhed.

Dit sind kan give anledning til at virke lettere påståelig, mistænksom og traditionel.

Men du er en stille type, og din tavshed er ofte et skjul for jalousi og angsten for svigt. Du kan blive temmelig bidsk, hvis du oplever, at du eller dine nærmestes sikkerhed er truet.

Din livsnydende karakter er også garant for en tendens til uforbeholden selvforkælelse og en tendens til dovenhed. Det kan være svært at få sat dig i gang og du kan derfor godt virke lidt indestængt og påståelig overfor andre.

Læs dagens horoskop for Tyren

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop