Skorpionen

Skorpionen er født mellem 24. oktober og 22. november

Der er noget dragende ved Skorpioner. Men man kan ikke altid sætte fingeren på det.

Med egenskaber som en stor fantasi og lidenskab kombineret med en følelsesladet personlighed – og så samtidig rummer en stædighed, en vedholdende og urokkelighed. Så har man en modsætningsfyldt karakter der på grund af sin dybde og kompleksitet ikke kan undgå at tiltrække og mystificere. Det er Skorpionens lod i livet. At leve med de indre modsætninger, mens omverdenen prøver med forståelse og indsigt.

Men det er svært når man både viser sig varm og kold, stærk og svag Det er ikke til at blive klog på når man er uafhængig og samtidig omklamrende. Den nøgle de alle leder efter er intensitet.

For intet bliver gjort halvt i dit liv. Tværtimod bliver livet levet som det var din sidste dag. Og det viser du i følelser, såvel som handling. Skorpionen har mange lag. Udefra rolig med et indre der hele tiden er på kogepunktet. Det er det umiddelbart fleksible der er hårdt styret af en indre stædighed. Det er min vilje og min vej – og der bliver styret mod målet.

Den lyse side af Skorpionen

Med en lidenskab og en lyst der matcher bliver livet levet. Det er kraft og saft i beslutninger, som energisk bliver ført ud i livet med ildhu og engagement. Du søger meningen og målet – du brænder for andre og er i bund og grund idealist.

Med en godt udviklet sjette sans og en forståelse for det menneskelige sind har du en misundelsesværdig evne og intuition til forståelse af livet – som helhed og for den enkelte. Det gør dig til en eminent researcher. For du omfavner kompleksiteten og hviler ikke for du har forstået hver en nuance i en given problemstilling.

Du husker hvem der er på din side – og dem som er har en loyal – og ikke mindst generøs – ven gennem livet. Der er drive og vilje i Skorpionen.

Den anden side af Skorpionen

Men der er også en dagsorden bag facaden. Det er når man kommer ned i lagene at man opdager de indviklede tankemønstre og egentlige motivation, der ligger til grund for det drive der udvises. Det er kontrol som er målet. Kontrol af dig selv – og andre. Om situationen om du vil. Derfor kommer Skorpionen også til at virke kontrollerende og ikke mindst manipulerende – og på en særdeles dominant måde. Her sejrer egoismen – for du vil have det – koste hvad det vil. Og det med en stædighed der sjældent kan matches. Du er en naturlig erobrer. Man skal passe på hvis man kommer på tværs af en Skorpion. For hævnen er tit ualmindelig sød.

Du er også et fokuseret og dedikeret konkurrencemenneske – og du glemmer ikke, hvis nogen har gjort dig ondt. Så er du ligesom elefanten – du glemmer det aldrig og kan vente i årevis på hævn.

Læs dagens horoskop for Skorpionen

Horoskoperne.dk - Gratis Horoskop